GEOFROST

Selskap

Geofrost er et geoteknisk entreprenørselskap som leverer løsninger basert på grunnfrysing og kunnskap om frost. Oppdragsgivere er både byggherrer, entreprenører og konsulenter. Vi har løsninger for offentlige byggherrer med infrastrukturprosjekter, vannkraftselskap med rehabiliteringsoppgaver, gruveselskap med utvidelsesplaner, store og små entreprenørselskap som skal ha noe på plass ned i grunnen og konsulenter som ønsker assistanse. Hovedfokus er basert på grunnfrysing som hjelpemiddel ved arbeider under grunnvannstand.

Bilde: Containere på Geofrost sitt lager.
Geofrost er et uavhengig og privateid aksjeselskap, med hovedkontor i Oslo sentrum. Selskapet har en flåte med containerisert utstyr som kan mobiliseres til hele verden for frysing med lake og/eller nitrogen. Geofrost har verksted og lagerlokaler utenfor Oslo med stor tomt for utvikling, testing og klargjøring av utstyr.

9001:2001 ISO-sertifikat.
Selskapet ble etablert i 1986, hadde første entreprenøroppdrag i 1987 og første utenlandsoppdag i 1988. I 1993 ble verdens første isplugg demonstrert i en 50 m2 stor tunnel og allerede i 2001 ble selskapets kvalitetssystem ISO-sertifisert.

Bilde: Dr.ing. Anne-Lise Berggren og Professor Nilmar Janbu.
Faglig leder er dr.ing. Anne-Lise Berggren. Hun har sin utdannelse fra NTH, med Professor Janbu som faglig veileder ved doktorgradsarbeidet som etablerte en ingeniørmodell for dimensjonering av frossen jord.

Startbank og sentral godkjenning

Vi er registrert som leverandør i StartBANK og godkjent for ansvarsrett i tiltaksklasse 3 etter plan- og bygningsloven, både innen geoteknisk prosjektering og utførelse av grunnarbeider.

Bilder: GEOFROST registrert leverandør i startbank, og godkjent for ansvarsrett etter plan og byggningsloven.

Kontakt oss

Geofrost AS
C.J. Hambros plass 2C, 0164 Oslo, Norge
 (+47) 67 14 73 50
 geofrost@geofrost.no

Oppdragsgivere